Kaza yapan araçta şok!

Kaza yapan aracın hız göstergesi 120’de takılı kaldı.

Kaza yapan araçta şok!
CİHAN'ın haberine göre Ankara’da aşırı hızla orta refüjdeki elektrik direğine çarpan araçtaki 1 kişi yaralandı. Aracın ise hız göstergesi 120’de takılı kaldı.

Kaza, saat 02.00 sıralarında Çankaya, Balgat, Demirköprü üzerinde meydana geldi. Çukurambar’dan Balgat istikametine seyreden 3 kişinin bulunduğu 06 AK 0744 plakalı otomobil, sürücüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle köprü üzerindeyken yoldan çıktı. Orta refüje çıkan araç aydınlatma direğine çarptıktan sonra durabildi. Kazada 1 kişi yaralandı.

Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Aracın hız göstergesinin ise 120’de takılı kaldığı görüldü. Aracın çarptığı direk karşı yola düştü. Kaza sırasında karşı yönde ilerleyen bir otomobil yola devrilen elektrik direğine çarptı.

Kazazedenin yardımına koşan genç, otomobilin çok süratli geldiğini önce orta refüje çıktığını sonrasında ise direğe çarptığını söyledi. Araçta ve orta refüjdeki bariyerlerde büyük çapta hasar oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.