Kemal boğuldu Danimarka örttü!..

Türkyılmaz ailesi, oğulları Kemal’in Kopenhag’da okul sonrası öğrenci kulübüyle gittiği yüzme havuzunda can verdiği olayda kimsenin suçlu bulunmamasına tepki gösterdi.

Kemal boğuldu Danimarka örttü!..
Vatan'da yer alan habere göre Danimarka’da öğrenci kulübüyle geçen nisan ayında gittiği havuzda boğulan 7 yaşındaki Kemal Kaya Türkyılmaz’ın ailesi, polisin “trajik bir olay olduğu” ve suçlu bulunmadığı gerekçesiyle soruşturma dosyasını kapatmasına tepki gösterdi.

Başkent Kopenhag’ın yaklaşık 160 kilometre güneyindeki Rödby şehrinde yaşayan ve 4 çocuklarından biri olan Kemal’i kaybeden Türkyılmaz ailesi, soruşturma sürecini anlattı.

Baba Ahmet Türkyılmaz, “Tek bildiğimiz, saat 15.13’te ambulansa telefon ettikleri. Kaç dakika suyun altında kaldığını hiç kimse bilmiyor” diye konuştu.

Türkyılmaz, Sjaelland ve Lolland Falster Emniyet Müdürlüğünün kendilerine gönderdiği mektupta, soruşturmada cezayı gerektirecek bir delil ve suçlanacak kimse bulunamadığından polisin dosyayı kapattığının aktarıldığını dile getirdi.

Ahmet Türkyılmaz, avukatına bile zorluklar çıkarıldığını ve soruşturma bilgilerinin kendilerine geç ulaştırıldığını savundu.