KENAN İMİRZALIOĞLU: ’’MÜTEVAZI BİR SANATÇIYIM’’

Ezel dizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu mütevazı bir sanatçı olduğunu söyledi.

KENAN İMİRZALIOĞLU: ’’MÜTEVAZI BİR SANATÇIYIM’’

Cansu Dere ile başrolü paylaştıkları Ezel dizisinin yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, günlük hayatında ünlü bir insan gibi yaşamadığını söyledi. "Servetin, şehvetin ve şöhretin gazabından korkan biriyim, mesele bu" şeklinde demeçler veren ünlü oyuncu, hayranlarıyla bile boynunu bükerek konuştuğunu belirtti. Kendisine "Ukala adam" denilmesinden çok korktuğunu belirten Kenan İmirzalıoğlu sözlerine şöyle devam etti:

BANA KİBİR YAKIŞMAZ

"Boyun fıtığı olmak üzereyim. Sebebi de insanlarla konuşurken hep boynumu önde tutmam. Çünkü dik durursam insanlar ’ne kadar ukala adam’ derler diye korkuyorum. Kibirli durmak bana yakışmaz. Görgüme sığmaz. Boynumu eğmekten kireçlenme oldu. Ağrılarım dayanılmaz oldu. Kız kardeşimin önerdiği plates hareketlerini yapıyorum. Bakalım iyi gelecek mi?"

KİMSEYİ İNCİTMEZ

Cansu Dere ise rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu’nun her zaman çok mütevazı olduğunu söyledi. Dere, "Kenan çok iyi bir dostur. Şöhretin onu etkileyeceğini hiç sanmıyorum. Her zaman durması gerektiği yeri bilir. Hayranlarıyla konuşurken kibardır. Kimseyi incitmemeye çalışır” dedi.

Batuhan Özkardeşler /Bugün