Kenan İmirzalıoğlu yapımcı mı oluyor?

Süreleri kısalana kadar bir daha dizi yapmayı istemeyen Karadayı'nın Mahir Kara'sı Kenan İmirzalıoğlu, iddiaların aksine yapımcılığı ise düşünmediğini söyledi.

Kenan İmirzalıoğlu yapımcı mı oluyor?
Güneş'in haberine göre "Karadayı" dizisinin Mahir'i Kenan İmirzalioğlu önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Set çıkışı arkadaşları ile bir mekanın önünde sohbet eden oyuncunun keyfi yerindeydi.

Arkadaşları ile 1 saate yakın vakit geçiren oyuncu, çıkışta karşısında gazetecilerle karşılaşınca "Arkadaşlar setten geldik. Şurada iki dakika kafayı dinleyelim dedik. Şimdi genel güncellemelere girmeyelim. Müsaade edin evimize gidelim" dedi Ancak oyuncu yürürken gazetecileri kırmayarak gündemde olan birkaç soruya cevaplandırdı.

Yanlış yapmışlar

Bir saat firmasının kendisinin resimlerini kullanarak reklam kampanyası yapması karşısında hukuki yollara başvurduğu konuşulan İmirzalıoğlu, "Saat firması onu yapmış, yanlış yapmış" diye konuştu.

Uzunluğu nedeniyle artık dizilerde rol almayacağı ve yapımcı olacağı haberleri çıkan oyuncu, "Dizilerin süreleri ile ilgili sıkıntımız var. Süreler böyle devam ettiği sürece evet dizi yapmayı düşünmüyorum. Yapımcı olmak gibi bir niyetim de yok. Türkiye'de zaten çok iyi yapımcılar var. Benim de onların arasına girmek gibi bir niyetim yok" sözleriyle konuya açıklık getirdi.