Kenan İmirzalıoğlu'dan Sinem Kobal'a nasihat!

İstanbul'da Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen İmirzalıoğlu'nun sevgilisi Sinem Kobal'a bu konuda tavsiye verdiği öğrenildi.

Kenan İmirzalıoğlu'dan Sinem Kobal'a nasihat!
Sinem Kobal'dan yatırım sürprizi

Habertürk'ten Aytekin Teker'in özel haberine göre
ünlü oyuncu Sinem Kobal sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun izinde...

SİNEM KOBAL (FOTO GALERİ)

Yaşadıklarları beraberlikle çok konuşulan ve sürekli evlenecekleri söylenen Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal aşkı doludizgin gidiyor. Son olarak ünlü oyuncular Bülent Parlak ile Burcu Gönder'in düğününe katılan çiftten Sinem Kobal, sevgilisi gibi gayrimenkule yatırım yapmaya karar verdi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun yatırım aşkı sevgilisi Sinem Kobal'ı da sardı. Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen İmirzalıoğlu'nun sevgilisi Sinem Kobal'a bu konuda tavsiye verdiği öğrenildi. Sevgilisinin bu önerisini dikkate alan Kobal'ın son günlerde İstanbul gece hayatının yeni noktası haline gelen Karaköy ve Fındıklı'dan yatırımlık yerler baktığı ortaya çıktı.

KENAN İMİRZALIOĞLU (FOTO-GALERİ)


CİHANGİR DEĞİL KENANGİR

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir ve Beyoğlu'nda yaptığı yatırımlarıyla sık sık konuşuluyor. Ünlü oyuncu son olarak iki yıl önce aldığı binayı restore edip 3 milyon TL'ye satılığa çıkarmıştı.

Kenan İmirzalıoğlu'dan Sinem Kobal'a nasihat!