Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem'e 1. yıl jesti!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, evliliklerinin 1. yıldönümünde eşi Sinem Kobal’ı Bodrum’a götürüp ona romantik bir jest daha yaptı.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşi Sinem'e 1. yıl jesti!
Takvim'de yer alan habere göre güzel oyuncu Sinem Kobal'la 14 Mayıs 2016'da Cunda'da nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu, hemcinslerine iyi bir örnek olmayı sürdürüyor!

Eşine yaptığı jestlerle romantiklik konusunda çıtayı bir hayli yükselten yakışıklı oyuncu geçtiğimiz Sevgililer Günü'nde Kobal'ı Brezilya ve ABD turuna çıkarmıştı.

Ünlü oyuncu, evliliklerinin ilk yıldönümü için de eşini önceki gün Bodrum'a götürdü. Gümüşlük'te tatil yapan İmirzalıoğlu, sürpriziyle eşinin ayağını yerden kesti. Gün boyunca el ele Gümüşlük sokaklarını turlayan ikili, denize girip keyif yapmayı da ihmal etmedi.

Evliliklerinin birinci yılını gözlerden uzak bir şekilde kutlamayı tercih eden ünlü çiftten Sinem Kobal, tatil boyunca da bol bol senaryo okumaya devam etti. Bu arada Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezonda 'Cingöz Recai' adlı sinema filminin yanı sıra bir de dizi projesiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Kobal da kafasına yatan bir senaryo olduğu takdirde yeni bir diziyle ekranlara gelecek.