Kenan İmirzalıoğlu'ndan yoksullara yardım

Marmaris’te bir villası olan başarılı oyuncu, burada gizlice kurban kestirip etini yardıma ihtiyacı olan köylülere dağıttı.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan yoksullara yardım
Takvim Gazetesi'nden Halil Çilingir'in özel haberine göre geçtiğimiz yıl Cihangir Münir Özkul İlköğretim Okulu'na 20 bin lira değerinde bir kütüphane yaptırarak eğitime destek veren başarılı oyuncu, bayramda ise ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü.

Kenan İmirzalıoğlu'nun önemli yatırımlar yaptığı Marmaris'in Selimiye ilçesindeki halk, İmirzalıoğlu'nun kestirdiği kurbanla çifte bayram yaşadı. Sinem Kobal'la evlilik hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ve yaptığı yardımların da basına yansımasını istemeyen ünlü oyuncu, yöredeki yardıma muhtaç vatandaşların yüzünü güldürdü. Sanatçıya çok teşekkür eden vatandaşlar, evlerine kurban eti götürmenin mutluluğunu yaşadı. Kurbanları gizlice kestiren Kenan İmirzalıoğlu'nun gizli tutmaya çalıştığı yardımı, 'fısıltı gazetesi' sayesinde ortaya çıktı.

GİZLİ TUTULSUN İSTEDİ

Marmaris'teki köylüler, "Kenan İmirzalıoğlu, yüreği çok güzel bir insan. Onun sayesinde bu bayram çoluğumuza çocuğumuza kurban eti yedirebildik. Allah ondan razı olsun" dedi. Rol aldığı dizi, film ve reklamlardaki başarısının yanı sıra mütevazı kişiliği ve yardımseverliğiyle de büyük takdir toplayan Kenan İmirzalıoğlu, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde şehit düşen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor İlçesi'ndeki kabrini de ziyaret etmiş ve gözyaşlarını tutamamıştı...