Kenan Işık Almanya’ya uçtu!

Geçirdiği beyin kanaması sonrası 4 aydır tedavi gören Kenan Işık, Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla Almanya’da özel bir kliniğe götürüldü.

Kenan Işık Almanya’ya uçtu!
Güneş'te yer alan habere göre 21 Mart’ta saunada düşerek beyin kanaması geçiren ünlü tiyatro sanatçısı Kenan Işık (66), tedavisinin devamı için Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçak ile Almanya’ya götürüldü. Dört aydır Amerikan Hastanesi’nde tedavi gören sanatçı, tedavisinin devamı için saat 11.00’de Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla İstanbul Havalimanı’ndan Almanya’nın Baden Württemberg eyaletine bağlı Friedrichshafen kentine götürüldü. Özel bir merkezde nörorehabilitasyon tedavisi görecek olan Işık’ı taşıyan uçak, saat 13.25’te Friedrichshafen Havalimanı’na ulaştı.

15 Mayıs’tan beri

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Hastamızın yoğun bakım ünitemizdeki başarılı tedavisi sonrasında yaşamsal tehlikesinin ortadan kalkması üzerine tedavisi 15 Mayıs’tan bu yana servisteki odasında sürdürülmekteydi. Kenan Işık, tedavisi sürdürülmek üzere bugün Amerikan Hastanesi’nden Almanya’daki bir rehabilitasyon merkezine transfer edilmiştir.”