Kendi'den konuşulacak 'Karar'

Pop müziğin renkli ve sevilen ismi Kendi, bir yılı aşkın süredir hazırlıklarını sürdürdüğü 6. stüdyo çalışması “Kim Kime Dum Duma”nın ilk video klibini “Karar” isimli şarkısına çekti.

Kendi'den konuşulacak 'Karar'

Sözü, bestesi ve düzenlemesi Burak Buluç’a ait olan “Karar”ın klip çekimleri Maslak Film Sokağı Stüdyoları’nda 14 saatte gerçekleştirildi. Emre Pekçakır’ın hem yönetmenliğini üstlendiği hem de görüntü yönetmenliği yaptığı klipte şarkıcıya ayrıca 2 yabancı model eşlik etti. Ağaç dallarından özel olarak tasarlanan ve oldukça dikkat çeken tahtın yapımı ise tam iki gün sürdü.

Başarılı şarkıcı, 6 parçadan oluşan EP’si “Kim Kime Dum Duma”da söz yazarı, besteci ve aranjör olarak Burak Buluç, Cem Özsancak, Emre Aşkın gibi genç ve yetenekli isimlerin yanı sıra Alper Narman & Onurr, Seda Akay & Garo Mafyan, Zeki Güner gibi müzik dünyasının önemli isimlerinin çalışmalarına da yer verdi. Kendi Müzik etiketiyle dinleyicilerle buluşan “Kim Kime Dum Duma”nın prodüktörlüğünü Kendi yaparken, albümün süpervizörlüğünü ise genç müzik adamı Cem Özsancak üstlendi.

Kendi yeni EP’si “Kim Kime Dum Duma” ile iTunes ön sipariş listesinde 1 hafta boyunca en popüler albüm listesinde en önde yer alırken, yayımlandığı ilk gün en çok satan albümler listesine ise 4 numaradan giriş yaptı.

Müzikseverler ise sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumlarda Kendi’nin yeni şarkılarına tam not verdi.

Kendi'den konuşulacak 'Karar'

Konular Müzik