Kendisini araçtan çıkaranlara 'Bana ne oldu' diye sordu!

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde oturan 39 yaşındaki Derya Magat, kontrolünü yitirdiği hafif ticari araçla bahçe kapısını kırdığı apartmanın giriş kapısına çarpıp durdu.

Kendisini araçtan çıkaranlara 'Bana ne oldu' diye sordu!
Hürriyet'te yer alan habere göre Kemer Merkez Mahallesi’nde çiçekçilikle uğraşan Derya Magat, saat 08.00 sıralarında 07 HC 353 plakalı hafif ticari aracıyla caddeye dönüş yapmak isterken kontrolü kaybetti. Aniden hızlanan araç yolun karşısına geçerek Nadire- Okay Koltan Apartmanı’na yöneldi. Bahçe kapısını kırarak içeri giren araç apartmanın giriş kapısındaki duvara çarparak durabildi. 

İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Kaza şokunu atlatamayan ve baygınlık geçiren Derya Magat, ekipler tarafından araçtan çıkarılarak ambulansla Özel Yaşam Hastanesi’ne götürüldü. Magat görevlilere, "Ağabey bana ne oldu?" diye sordu. Kadının epilepsi hastası olduğu belirtildi.

"HIZLA BİNAYA GİRDİ"

Kazaya tanık olan Nazmiye Altıntaş, evden çöp dökmek için çıktığında aracın sokaktan geldiğini ve hızla binaya girdiğini gördüğünü anlatırken, "Fren yerine sanırım gaza bastı, hızla binaya girdi" dedi.

"ÖĞRENCİLER 15 SANİYE ÖNCE ÇIKTI"

Apartman sakinlerinden Bünyamin Mutlu, "Aracım binanın önündeydi. Çocuğumu götürmek için evden çıktım. Döndüm geldiğimde aracın bu şekilde içeri girdiğini gördüm. 45 saniye ya da 1 dakika daha burada kalmış olsaydım biz de kazaya karışıp belki de yaralanacaktık" diye konuştu.

Eşi Aygül Mutlu da olayı penceren gördüğünü aktarırken, "Çocuğu göndermemle birlikte burayı döndü araba buradan girdi. Aracın hızını fark edemedim. Çok ani oldu" dedi.