Kerem Dürüst: "Para bitince aşk da bitiyormuş"

Kerem Dürüst, 2005’te Süreyya Yalçın ile kısa süren bir evlilik yapmıştı. 2010’da Las Vegas’ta Kolombiyalı iç mimar Katalina Gomez ile evlenen Kerem’in 1 yıl sonra oğulları Ekrem dünyaya geldi.

Kerem Dürüst: "Para bitince aşk da bitiyormuş"
Posta Gazetesi'nden Bekir Saçar'ın haberi...

İSTANBUL'A ZORUNLU DÖNÜŞ


Alo ve Mintax’ın eski sahibi, bugün hayatta olmayan Ekrem Dürüst’ün oğlu Kerem 2005’te Süreyya Yalçın ile kısa süren bir evlilik yapmıştı. 2010’da Las Vegas’ta Kolombiyalı iç mimar Katalina Gomez ile evlenen Kerem’in 1 yıl sonra oğulları Ekrem dünyaya geldi. Miami’de yaşayan Kerem‘in Reina Limousine adında bir otomobil kiralama şirketi var. İşlerinin iyi gitmediğini duymuştum. Kerem’e Nişantaşı’nda rastladım. İşlerinin nasıl olduğunu sordum. Bir dokundum bin ah işittim.

KARISI OĞLUNU GÖSTERMİYOR

Kerem Dürüst, “Abi işlerim çok kötü. Para bitince aşk da bitiyormuş. Maddi imkansızlıklardan dolayı son zamanlarda eşim ile aram açıldı. Altı ay önce de oğlumu alıp evi terk etti. O günden beri oğlumu benden kaçırıyor, göstermiyor. Dört gün önce oğlum Ekrem 8 yaşına girdi. Doğum gününü kutlamak için telefon açtım. 'Önce para gönder sonra oğlunla konuş' dedi. Miami’de yaşayacak maddi imkanlara sahip olsam zaten İstanbul’a dönmezdim. 1.5 aydır Teşvikiye’de bir arkadaşımın yanında kalıyorum” dedi.