Kerem ile Serenay'ın kaçış planı!..

Bazı hayranlarının aşırı ilgisi yüzünden evlerinde dahi huzurları kaçan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin, güvenlikli bir siteye taşınma kararı aldı. Gözde çift, geçtiğimiz gün Zincirlikuyu’da aylık kirası 10 bin dolar olan bir rezidansı gezdi.

Kerem ile Serenay'ın kaçış planı!..
Takvim'in özel haberine göre magazin dünyasının gözde çifti Serenay Sarıkaya ile sevgilisi Kerem Bürsin'i hayranlarının yoğun ilgisi bunalttı. Yeniköy'deki 3 katlı Boğaz manzaralı villada birlikte yaşayan ikili, adreslerinin deşifre olmasıyla son aylarda zor zamanlar geçiriyordu. Hayranlarının sürekli evin önünde beklemesinden ve zillere basıp kaçmasından rahatsız olan ünlü çift, geçtiğimiz yıl başlattıkları yeni ev arayışını sürdürüyor.

ZİLLERİNE BASIP KAÇIYORLAR!

Haziran 2016'da Şahan Gökbakar'ın 4 milyon euroluk Bebek'teki villasını da gezen ikili, gönüllerine göre bir ev bulamamıştı. Yeni sezonda dizi ve film projeleriyle yoğun bir tempoya giren Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, hayranlarının tacizinin artmasıyla ev arayışını hızlandırdı. Villanın güvenlik açısından yetersiz olduğunu gören ikili, bu yüzden pek çok ünlü ismin de evinin olduğu Zincirlikuyu'daki Zorlu Center'da daire baktı. İkili, geçtiğimiz gün de aylık kirası 10 bin dolar (38 bin TL) olan 3 oda 1 salon evi gezdi. Boğaz manzaralı daireye hayran kalan ünlü çiftin, 24 saat güvenlikli plazaya taşınmaya sıcak baktığı öğrenildi.