Kerimoğlu çiftinin arasına 'mimar' mı girdi?

Tugay Kerimoğlu ile Etkin Ünal’ın 25 yıllık evliliğinin bitme nedeni genç ve güzel bir mimar çıktı. Eski futbolcuyla Suadiye’deki evlerini dekore ederken tanışan Yeditepe Üniversitesi mezunu olan A., Kerimoğlu ile samimiyeti ilerletince evlilik sona erdi!..

Kerimoğlu çiftinin arasına 'mimar' mı girdi?
Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre eski futbolcu Tugay Kerimoğlu ile 25 yıl aynı yastığa baş koyduğu Etkin Ünal'ın boşanmasının sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor.

İlk kez Takvim'in duyurduğu ikilinin ayrılığı şoke etmişti. Fikir ayrılıkları gerekçesiyle geçtiğimiz ay boşanan ünlü çiftin ayrılığı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda "Tugay'ın saçma sapan insanlarla kurduğu arkadaşlıklar onu çok değiştirdi" diyen Ünal'ın isim vermeden işaret ettiği kişinin genç bir mimar olduğu öne sürüldü.

INSTAGRAM'DA MANİDAR PAYLAŞIM

Kerimoğlu'nun Suadiye'deki evini de dekore eden mimar A.'nın boşanmanın sebebi olduğu konuşuluyor.

Yeditepe Üniversitesi mezunu olan genç mimarın, Kerimoğlu çiftinin boşandığı gün instagram'da "Ve kaptan gemiyi terk etti" diye yorum yaptığı da öğrenildi.

2 çocuklarına rağmen çeyrek asırlık evlilikleri tek celsede biten ikilinin boşanmasından hemen sonra bu paylaşımı yapan A.'nın bu hamlesi ise "Boşanmanın nedeni genç mimarın baskısı mı?" yorumları yaptırdı.