Keskin Kalem: 'Show TV kan kanseri'

Medyaradar'ın usta tv yazarı Keskin Kalem dizilerin reyting durumlarını masaya yatırdı ve hangilerinin muhtemelen bitirileceğini açıkladı.

Keskin Kalem: 'Show TV kan kanseri'
DİZİ, DİZİ İNCİYİM KANALLARDA BİRİNCİYİM!
 
Bir Dizi Analiz:

Bu yazımın konusu Dizilerimiz. Bakalım kanallarımızın bölüm başına yüz binlerce lira ödediği dizilerin durumu ne?

Pazartesi, ATV'nin Karadayı'sı (23, 97 - 24, 73 izlenme paylarıyla) hem total hem de AB'de ilk 100'de ikinci, diziler arasında birinci olmuş. Karadayı'yı hem totalde (10, 98) hem de AB'de ((11, 99) Kanal D'nin 'Fatih'i takip etmiş.
 
BEBEK İŞİ'NİN İŞİ HER AN BİTEBİLİR!
 
Pazartesi, üçüncülüğü totalde 8, 79'la Samanyolu'nun İki Dünya Arasında'sı; AB'de ise 7, 62 ile Fox'un Çocuklar Duymasın'ı almış ki, Fox bu izlenme payıyla Çocuklar Duymasın'ı ne kadar daha taşıyabilir? Bilinmez! Ancak; Show'un Bebek İşi'nin ipi her an çekilebilir!
 
SALI SALLANIYOR!
 
Salının galibi hem total hem de AB'de ATV'deki Kaçak. Kaçak'ı totalde takip eden Show'un Benim İçin Üzülme'si AB'de bitik. Totalin üçüncüsü Kanal D'nin Çalıkuşu'su AB'de ikinci olmuş. AB'nin üçüncüsü ise Seksenler... Diğerlerini ise at çöpe...
 
DOKSANLAR MI, "YOK"SANLAR MI?
 
Çarşamba gününün açık ara galibi, televizyonu açık olan dört kişiden biri tarafından izlenen Star'ın Muhteşem Yüzyıl'ı... Muhteşem'i totalde Kanal D'nin A.S.K.'ı ve Show'un Pis Yedili'si; AB'de ise Kanal D'nin A.S.K. ve Merhamet' i izliyor...  Çarşambanın kaybedeni ise ATV'nin Doksanlar'ı...

KESKİN KALEM'İN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...