Kibariye yalancılığı huy edindi!

"Hamileyim" yalanıyla tepki çeken sanatçı Kibariye, bu sefer Azerbaycanlıları kandırdı. Sanatçı, oranın basınına bir dönem Shakira ile düet yaptıklarını ve sık sık görüştüklerini söyledi.

Kibariye yalancılığı huy edindi!
Yine Kibariye yine yalan!

Akşam'da yer alan habere göre geçen yıl İzmir konserinde ikinci kez hamile olduğunu söyleyip sonrasında kendisini yalanlayan 56 yaşındaki Kibariye, yine büyük bir skandala imza attı.

O dönem hamile yalanıyla manşetleri süsleyip tepkileri üzerine çeken sanatçı, bu sefer Azerbaycan’da yalana başvurdu. Hafta sonu konser için Azerbaycan’a giden sanatçı, burada basının karşısına geçip sohbet etti. Yeni çalışmalarından söz eden Kibariye, dünyaca ünlü Shakira ile düet yaptıklarını ve sık sık telefonda görüştüklerini söyledi.

Sanatçı, “Shakira benim eski dostumdur. Sesi ve karakteri mükemmel. Onunla Türkiye’de düet yaptık. Çok beğenildi. Halen, onunla ilişkim var. Dün aradım, konuştuk. Dedi ki, İstanbul’a geleceğim, görüşelim. Ben de tamam dedim” dedi.

Azerbaycan basını sanatçının bu sözlerini manşetlere taşıdı. Müzik kariyeri boyunca Shakira ile bir düet çalışması olmayan sanatçının neden böyle bir açıklama yaptığı ise belirsizliğini koruyor.