Nicole Kidman'ın açtığı otel satıldı

Bodrum'da Mayıs ayında açılışını ünlü Hollywood yıldızı Nicole Kidman'ın yaptığı The Bodrum By Paramount Hotel'i, ünlü turizm yatırımcısı ve işletmecisi Turan Avcı satın aldı.

Kidman'ın açtığı otel satıldı
Yeni Asır'da yer alan habere göre Torba Mahallesi Zeytinlikahve mevkiinde işadamı Atilla Uras'ın yaptırdığı, dev film şirketi Paramount Pictures'ın kiralayarak 13 Mayıs'ta Nicole Kidman'ın katılımıyla açılışını gerçekleştirdiği The Bodrum By Paramount Hotel'i, ünlü turizm işletmecisi ve yatırımcısı 40 yaşındaki Turan Avcı'nın satın aldığı belirtildi. Torba'da 5 yıldızlı, delüks, 1400 yataklı Vogue Otel'in mülk sahibi ve işletmecisi Turan Avcı, geçen perşembe günü gerçekleştirilen resmi satışta 80 milyon dolara tesisi satın aldı.

'ÇITAYI YÜKSELTİYORUZ'

Otelin önceden yapılan sözleşmesinin süreceğini belirten Vogue Otelleri Yatırımcı Temsilcisi Cem Avcı şöyle dedi: "Şu anda yönetim kurulu başkanımız Turan Avcı ile birlikte Moskova'da turizm ve otel yatırımlarımız devam ediyor. Bodrum'da halen işletmesini yaptığımız turistik tesislerimize bir yenisini daha ilave ederek dünyaca ünlü bir tesisi Türk turizmine kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Turizm sektörünün sıkıntılı bir dönemden geçtiği günlerde hiçbir şeyi bahane etmeden yatırımlarımızı sürdürüp hem turizm hem de ekonomiye canlılık getirmek için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Turizm sektöründeki yatırımlarımız sürerken hizmet ve tesis kalitesindeki çıtayı da sürekli yukarıdoğru çekiyoruz."