Kilolardan bu basit yöntemlerle kurtulun!

Tok tutan ve yağları yakan gıdalar sayesinde yaza formda girebileceğinizi söyleyen uzmanlar, fit olmanıza yardım edecek doğal besinleri şöyle sıralıyor...

Kilolardan bu basit yöntemlerle kurtulun!
Takvim'de yer alan habere göre fazla kilolardan kurtulmak zor değil...

ÇOKLU DOYMAMIŞ YAĞ ASİTLERİ: Çekirdek, birçok kabuklu yemiş ve balıkta bolca bulunan doymamış yağ asitleri metabolizmanızı hızlandırıp yağ yakmanızda size yardımcı oluyor. Bu yağlar çok sağlıklı olup vücudu kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyor.

KAKAO: İçerdiği fenolik antioksidan sayesinde sinir sistemini iltihaplanmaya karşı korur. Tokluk hissini artırır. Sirke: Kendinizi tok hissetmek istiyorsanız salatalara sirke ekleyin. Sirke vücutta yağ birikimini de engeller.

LİFLİ YİYECEKLER: Havuç, domates ve marul gibi yeşilliklerden oluşan salatayla yemeğe başlamak, sizi tok tutacaktır. Bu yiyecekler bolca lif içerdiği için yağ yakımını hızlandıracaktır.

BAL: Doğal tatlandırıcılar yerine bal tüketmek kilo alımını engellemenizde yardımcı olur. Bal, kan şekerinizi düzende tutup bağışıklığınızı kuvvetlendirecektir.

KİNOA: Protein, amino asit, E vitamini ve filositerol bakımından zengindir. Kinoa çekirdeği özü içeren yiyecekler yağları yakar.

C VİTAMİNİ: Yeterli düzeyde C vitamini almayan kişilerde yağ depolaması çok daha fazla olur. Bu yüzden yeterince C vitamini tüketmek, bu vitaminden yana zengin meyve-sebzeleri yemek fazla yağların birikmesini engellemenizi sağlar.

PROTEİN: Protein içeren yiyecekler tüketmek sizi tok tutacaktır ve bunun yanında cildinizi, saçınızı, tırnaklarınızı, kemiklerinizi ve kaslarınızı kuvvetlendirecektir. Süt ürünleri: Kalsiyum açısından oldukça zengin olan süt ve süt ürünleri yağ yakımınızı hızlandıracaktır.
Konular Kadın / Bakım