Kiralık sambacı Gerson

Şenol Güneş, yönetimden Talisca’nın yerinin doldurulmasını istedi. Siyah-Beyazlı Yönetim de gündeme Roma’nın 21 yaşındaki Brezilyalı yıldızı Gerson’u aldı. İtalyan kulübüne 2 yıllık kiralama teklifi yapıldı.

Kiralık sambacı Gerson
Akşam'ın haberine göre sezonu büyük bir hayal kırıklığı ile bitiren Beşiktaş, gereken takviyeleri yapmak için kolları sıvadı. Siyah-Beyazlı takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş’in sisteminde önemli bir yer tutan Talisca’nın takımdan ayrılmasıyla birlikte 10 numara arayışlarına başlayan Siyah-Beyazlı yönetim, Roma forması giyen 24 yaşındaki Gerson Santos da Silva’yı gündemine aldı. Başkan Orman’ın bizzat devrede olduğu transfer için İtalyan kulübüne 2 yıllık kiralama teklifinde bulunuldu. Roma’da zaman zaman forma şansı bulsa da istediği kadar süre alamayan Gerson’un Beşiktaş’a sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

ARA PASLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Forvet arkası ve sağ kanat bölgelerinde de oynayabilen 21 yaşındaki oyuncu daha önce Brezilya U20 Milli Takımı’nda forma giymişti. Roma’da fazla forma şansı bulamayan Gerson,  24 karşılaşmada oynadı ve 2 gol atmayı başardı. Şampiyonlar Ligi’nde ise 6 maç oynadı. Brezilyalı oyuncu özellikle ara pasları ve kıvrak çalımlarıyla dikkat çekiyor. Gerson’un birçok bölgede oynama özelliği olmasından dolayı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in transfere onay verdiği belirtildi.

ATALANTA DA ÇOK İSTİYOR

21 yaşındaki genç yetenekle ilgili İtalyan basını da bomba bir iddia ortaya attı. Roma’da yayın yapan Il Messaggero adlı yerel gazete, oyuncunun yaz transfer döneminde ya Beşiktaş ya da Atalanta’ya imza atacağını öne sürdü. Kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yılında sona erecek. Roma’nın, iki sezon önce 16 milyon euro karşılığında Fluminense’den transfer ettiği Brezilyalı oyuncunun piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor. 
Konular Spor Haberleri