Kıvanç Tatlıtuğ deniz mevsimini kapatmadı

Sevgilisi Başak Dizer ve yakın arkadaşı Berk Erçer’le Çeşme’ye tatile giden Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün halk plajında görüntülendi.

Kıvanç Tatlıtuğ deniz mevsimini kapatmadı
Takvim'den Kahraman Durak'ın haberine göre Bayram tatilini Çeşme'de geçiren Kıvanç Tatlıtuğ, oyuncu arkadaşı Berk Erçer ile birlikte halk plajında gövde gösterisi yaptı. İkilinin kaslı vücutlarını görenler 'Herkül gibiler' yorumu yaptı.

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Başak Dizer ile bayram tatilini Çeşme'de geçiriyor. Birçok ünlü ismin aksine İzmir'i tercih eden Tatlıtuğ'a, tatilde yakın dostu Berk Erçer ve kız arkadaşı da eşlik etti. Son günlerde doğal hayatı tercih eden ve tatil için Ege ile Akdeniz kıyılarına giden Kıvanç Tatlıtuğ, bu sefer ise Alaçatı'daki Ilıca Halk Plajı'nda görüntülendi.

Tatlıtuğ, kendisi gibi oyuncu Berk Erçer ile denize girerken sevgilisi Başak Dizer ise sahilde oturdu. Denizden çıkarken objektiflere takılan Kıvanç Tatlıtuğ ve Berk Erçer'in kaslı vücutları dikkat çekti.

BAYRAM BAKLAVASI

Havanın serin olmasına aldırış etmeden denize giren Kıvanç Tatlıtuğ ve Erçer'in bu halini görenler, "Herkül filminden fırlamış ikili", "Bayram baklavaları gibiler" espriler yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ deniz mevsimini kapatmadı

Kıvanç Tatlıtuğ deniz mevsimini kapatmadı - Resim : 2