Kıvanç Tatlıtuğ klasik aracıyla objektiflere yansıdı

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün Etiler’deydi. Bir mekanda vakit geçiren Tatlıtuğ, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kıvanç Tatlıtuğ klasik aracıyla objektiflere yansıdı
Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre yer aldığı 'Çarpışma' dizisi ile 'Çukur'un senaryolarının birleşeceği dedikoduları sorulan Kıvanç Tatlıtuğ, "Kaç bölüm sürecek bilmiyorum. Yapım kısmı buna karar verdi. Bence enteresan bir şey olacak. Yeni bir tat, ben de merak ediyorum. Bundan sonra tek bir dizi olarak devam edeceğini sanmıyorum öyle bir şey olsa bilgisi gelirdi bana" dedi.

"BEN ÇIKAR OYNARIM"

Yer aldığı 'Organize İşler Sazan Sarmalı' filminin internet platformuna satılması hakkındaki düşünceleri sorulan oyuncu, "Ben çıkar oynarım gerisi insanların düşüneceği şey. Mutlaka düşündükleri amaçladıkları bir mevzu vardır. O yüzden o matematiğin hesabını ben yapamam. Yaptığım isten son derece memnunun harikulade bir film olmuştur yine emeği gecen herkese teşekkür ediyorum. Devamı olursa oynarım neden olmasın?” cevabını verdi.

Balık sezonunu açan oyuncu, bu tutkusuyla alakalı, "Sezon bitince tekrar gideceğim. Alışılagelmiş bir tempo alıştık artık 15 yıl oldu. İnsanın her zaman kendine vakit ayıracak zamanı vardır. Deşarj oluyoruz iyi geliyor" şeklinde konuştu.

Yakışıklı oyuncu, Ferrari marka klasik arabasının direksiyonuna geçerek gözlerden kayboldu.

Kıvanç Tatlıtuğ klasik aracıyla objektiflere yansıdı