Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evlenmeden ev aldı

Yakın zamanda evlenecekleri konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer ikilisi Ulus’u terk ediyor. Bebek’te deniz manzaralı bir daire satın alan sevgililer, evlilik sonrası yaşamlarını burada idame ettirecek.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evlenmeden ev aldı
Akşam'da yer alan habere göre yaklaşık 2 senedir birlikte olan Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer, aşklarına tam gaz devam ediyor. Parmaklarında birbirinin baş harflerini taşıyan yüzük takarak bağlılıklarını gözler önüne seren sevgililer, yaz ayında bu aşklarını aileleriyle paylaşmıştı.

Yaptıkları her hareketle ilişkilerinin gidişatı hakkında ipuçları veren âşıklar, evlilik hazırlıklarına da start verdi.

DENİZ MANZARALI

Ne zaman evlenecekleri merak konusu olan sevgililer, işe ilk olarak ev bakmakla başladı. Yıllardır yaşadıkları Ulus’tan ayrılmaya karar veren ikili, rotayı Cihangir’e çevirdi.

Tüm emlakçıları dolaşan ancak gönüllerine uygun bir ev bulamayan sevgililer, son olarak Bebek’te karar kıldı. Deniz manzaralı bir ev isteyen sevgililer, tam da zevklerine uygun konutu burada buldu.

Boğaz’a hakim yeni yuvalarına evlilik sonrası geçecekleri öğrenilen ikiliden Başak Dizer, dairenin dekorasyon işiyle bizzat kendisi ilgilenecek.