Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisinde tetikçi olacak

Bir süredir setlere ara veren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ,'Siyah Beyaz' adlı dizi ile ekrana dönecek. Bir tetikçiyi canlandıracak olan Tatlıtuğ'un rol arkadaşı ise Tuba Büyüküstün olacak...

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisinde tetikçi olacak
SENARYO YENİDEN KALEME ALINDI

Mynet Magazin'de yer alan habere göre Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın ilk senaryoyu beğenmeyerek yeniden kaleme aldıkları konuşulmuştu. Şimdi yeniden yazılan senaryonun ise içlerine sindiği belirtiliyor.

BABASI UĞRUNA SİLAH ÇEKİYOR

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un heyecanla beklenen yeni rolüyle ilgili ilk bilgiler da kulaktan kulağa yayılmaya başladı.Tatlıtuğ babası adına tetikçilik yapan, acımasız, soğuk ve aşkla meşkle işi olmayan bir adamı canlandıracak.

TUBA İYİLİK MELEĞİ

Tuba Büyüküstün'ün hayat vereceği rol ise son derece naif bir iyilik meleği. Bu ikilnin bir araya gelmesiyle büyük bir aşk yaşanacak, siyah ve beyaz buluşacak ve ortaya engellerin olduğu bir dizi ortaya çıkacak.

MEHMET ADA ÖZTEKİN İLE ÇALIŞMAK İSTEDİ

Diğer taraftan Kıvanç Tatlıtuğ'un yönetmen olarak Mehmet Ada Öztekin'le çalışmak istediği fakat yapımcının Ali Bilgin'le anlaşması üzerine yakışıklı oyuncunun önümüzdeki yıl Mehmet Ada Öztekin'le sinema filmi çekmeye karar verdiği iddia edildi.