Kıvanç Tatlıtuğ'u yerden yere vurdular!..

Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranları sosyal medya üzerinden yakışıklı sanatçıyı kıyasıya eleştirdi. Kıvanç Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer’le birlikte baş başa çektiği selfieyi sosyal medya hesabından yükledi ve işte ne olduysa bundan sonra oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ'u yerden yere vurdular!..
Sözcü'den Erdinç Yapan'ın haberine göre son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde izlediğimiz Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin erken final yapmasının ardından bir süre inzivaya çekildi.

Bu süre zarfında modacı sevgilisi Başak Dizer’le birlikte vakit geçiren Kıvanç Tatlıtuğ, yine bu mutlu anlarından birini fotoğraflayıp sevenleriyle paylaştı. Ancak yorumlar hiç de Kıvanç’ın beklediği gibi değildi.

KIVANÇ TATLITUĞ (FOTO GALERİ)

KAŞLARI ÇOK KONUŞULDU

Özellikle kaşları üzerinden çok sayıda yorum yapılan yakışıklı oyuncu için ‘kaşlarının orijinal rengi bu olduğu için saçlarını ve kaşlarını boyatıyordu’ şeklinde yorumlar bile yapıldı.

Özellikle kilo aldığı ve yaşlandığı yönünde çok sayıda eleştiri alan Tatlıtuğ, sevgilisi Başak Dizer’le uyumlu bir ikili olmadığı yönünde de çok sayıda yorum aldı. Ancak bunlar arasında bir tanesi vardı ki bu fotoğrafa çok farklı bir bakış açısı getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un takipçilerinden biri fotoğrafın altına: “3 çocuklu bezgin aile babası gibi bakıyor” yorumu yaparak olayı çok daha farklı bir noktaya taşıdı.