Kıvanç Tatlıtuğ'un '8' sırrı!

Kıvanç Tatlıtuğ, 33. yaş gününü sürpriz bir parti ile kutladı. Sevgilisi Başak Dizer, aşkına '8' şeklinde pasta yaptırdı. Bu rakamın Kıvanç'ın uğurlu sayısı olduğu ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un '8' sırrı!
Takvim'de yer alan habere göre yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki akşam 33. yaş gününü Asmalımescit'teki Soho Cecconi's adlı mekanda kutladı. Sevgilisi Başak Dizer'in organize ettiği doğum günü partisi için mekan tamamen kapatıldı.

KIVANÇ TATLITUĞ (FOTO GALERİ)

Partide Tatlıtuğ'un ailesinin yanı sıra arkadaşları da hazır bulundu. Gecenin en sürpriz olayı ise pasta üfleme sırasında yaşandı. Bir dönem oynadığı Ezel dizisinde '8' karakterine hayat veren Tatlıtuğ'a, dizide oynadığı karekterin isminde bir pasta yaptırıldı. Bu rakamın ünlü oyuncunun uğurlu sayısı da olduğu ortaya çıktı.

SEVGİLİYE ÖPÜCÜK

Gece yarısı saatler 00:00'ı gösterdiğinde pastasını üfleyen Kıvanç Tatlıtuğ, yapılan bu sürpriz karşısında ilk olarak sevgilisi Başak Dizer'i öptü. Ardından mikrofonu eline alan Tatlıtuğ, Mehmet Erdem'le 'Hakim Bey' şarkısını söyleyerek doğum gününde sahnede şov yaptı. Yakışıklı oyuncu, ilerleyen saatlerde Osmanbey'deki Aztek adlı mekana giderek yaş gününü sabahın ilk ışıklarına kadar kutladı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un '8' sırrı!

Başak Dizer'in organize ettiği partiye Zeynep Beşerler, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı, Barış Falay, Rıza Kocaoğlu, Mehmet Erdem, Berk Erçer ve Tanem Sivar'ın da bulunduğu ünlü isimler katıldı.

BONKÖR WESLEY

Geçtiğimiz hafta ikinci kez baba olan Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, partiye ellerinde Beymen poşetleriyle geldi. Eşi Yolanthe Cabau'nun evde çocuğuna baktığı için gelemediği gecede Sneijder, Kıvanç Tatlıtuğ'a hediyelerini verdikten sonra partiden erken ayrıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un '8' sırrı! - Resim : 2