Kıvanç Tatlıtuğ'un eli havada kaldı!..

İstanbul'un ünlü mekanlarından birinde dün akşam kulağımıza gelenler çok konuşulacak... Kıskanç koca nasıl arkadaşsız bıraktı? Ünlü manken neden tuvalete kaçtı?..

Kıvanç Tatlıtuğ'un eli havada kaldı!..

Geçtiğimiz günlerde Etiler ilginç bir ’kıskançlık komedisine’ sahne oldu. Olayın kahramanları ise genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ ile bir dönemin fırtınalar estiren mankeni Selin Toktay.

KIVANÇ’IN ELİ HAVADA KALDI

İddiaya göre, Etiler’de bir restorana giden Kıvanç Tatlıtuğ, mankenlik günlerinden eski arkadaşı olan Selin Toktay’ı aynı restoranda eşi ile yemek yerken gördü. Tatlıtuğ, elini havaya kaldırdı ve "Selin merhaba" diyerek eski arkadaşına seslendi.

TUVALETE KAÇTI

Ancak eşinin hışmına uğramaktan korkan Selin Toktay, Tatlıtuğ’u görmezden gelerek hızla restoranın tuvaletine kaçtı.

Toktay’ın bu hareketine anlam veremeyen Tatlıtuğ, yerine oturarak yemeğini yemeye devam etti.

KISKANÇ KOCA ARKADAŞSIZ BIRAKTI

Selin Toktay’ın eşi Ali Rıza Özderici’nin kıskanç olduğu uzun zamandır konuşulan bir konu. Özderici’nin, Toktay’ın ünlü camiasından kimseyle görüşmesine izin vermediği de öne sürülenler arasında.

Hatta daha önce Umre ziyareti için Atatürk Havalimanı’nda bilet işlemlerini yaptırırken, gazetecilerin Toktay’ı görüntülediğini fark eden Özderici, basın mensuplarına "Bana sormadan, benim eşimi nasıl çekersiniz?" diyerek gazetecilerin üzerine yürümüştü.

Özderici ve Toktay, altı sene önce evlenmişti. Çiftin iki tane de çocuğu var.

BEGÜM ÇELİKKOL