Kıvılcım Ural: "Seçkin Piriler benim düşmanım değil"

Manken Seçkin Piriler ile Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin altı yıllık evliliğinin sona ermesine sebep gösterilen Kıvılcım Ural, ilk defa konuştu...

Kıvılcım Ural: "Seçkin Piriler benim düşmanım değil"
Milliyet'ten Ecem Kitapçı'nın röportajı...

- Seçkin Piriler’in bir TV programındaki açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz?


Yaşadıklarımız için çok üzgünüm. Tam bir sene oldu ve yeniden televizyona çıkıp konuşmasını seyrettim. Yaşadığı üzüntüyü anlayabiliyorum. Bu süreçte ben de kahroldum. Keşke onunla konuşabilseydik. Hiçbir zaman onun kötü olmasını istemiyorum. Hatta boşanma sonrası Kaan’la iletişimleri hep düzgün gitsin, bir sıkıntı çıkmasın, çocuklar üzülmesin ve herkes iyi olsun diye dengeleri sağlam tuttum. Birçok şey yanlış algılandı. Benim Kaan’a yapıştığımı düşünüyor. Başka insanlar aracılığıyla Kaan’la fotoğraflarımızı ona gönderdiğimi zannediyor. Ben niye öyle bir şey yapayım? Dengeleri koruyan, kollayan Kaan’dır. Seçkin benim düşmanım değil, olamaz da...

- Kaan Tangöze’in ailesi Seçkin Piriler’le barışmasını istiyormuş. Bu haberler sizi nasıl etkiliyor?

Böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum.

- Seçkin Piriler’in programa çıkmasının şov olduğunu düşünüyor musunuz?

Aradan bir yıl geçtikten sonra çıkıp konuşması elbette birçok insan tarafından böyle algılanmıştır. Ben bunu bir meditasyon olarak görüyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda başarılarıyla gündeme gelir.

- Kaan Bey sizi Seçkin Piriler’e asistanı olarak tanıtmış, bu doğru mu?

Kendi aralarında geçen bir diyalog. Gerçekliği elbette yok. Kaan’la altı yıldır birlikte olduğumuz yazıldı. Çok tepki aldım. Her ne kadar yalan olduğunu söylesem de sesim ulaşmadı. "Böyle bir şey yok. Onu 10 yıldır tanıyorum, konserine bile gitmedim” dedi.

‘Yeni şarkılar için çalışıyorum’

- Müziğe olan ilginiz nasıl başladı?

Kendimi bildim bileli hep müzikle ilgiliydim. Çocukken bir şey anlatmak istiyordum, bunu müzikle de yapabildiğimi keşfedince, dünyam değişti.

- Planlarınız arasında yeni bir albüm yapmak var mı?

Evet. Ocak ayında ikinci albümüm çıkıyor. İlk çalışmamla arasına üç yıl girdi. Yeni şarkılar için uzun zamandır çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. 

- Gündeminizde dizi ya da yeni bir film projesi var mı?

Mesleğim oyunculuk değil ve oyunculuk bence hiç hafife alınabilecek bir meslek değil. Bugüne kadar içinde bulunduğum tüm projelere müzisyen olarak dahil oldum. 

‘Gelecekle ilgili planlar yapıyoruz’

- Kaan Tangöze’yle evlilik kararı aldığınızı söylediniz. Evlilik ne zaman?

Çok güzel bir ilişkimiz var. O benim ilk aşkım. Birlikte yaşıyoruz. Kaan da ben de medyada özel hayatımızla ilgili konuşmayı seven insanlar değiliz. Bugüne kadar yer alan tüm kötü, yalan ve yanlış haberlere karşı çıkıp açıklama yapmayı seçmedik. Hareketlerimizle duruşumuzu belli etmeyi seçtik. Şu an bir tarih almadık ama evlilikle ilgili planlar yapıyoruz.

- Kaan Tangöze sizin için de bir şarkı yazdı mı?

Biz Kaan’la birlikte şarkılar yapıyoruz.

‘Dizi müzikleri beni geriyor’

- ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisinin jenerik müziğini yaptınız. Geri dönüşler nasıl oldu?

Kendime uygun bulduğum jingle’lar yapıyorum. ‘Aşk Laftan Anlamaz’ şarkısı için geri dönüşler harika oldu.

- Dizilerin jenerik müziklerini nasıl buluyorsunuz?

Açıkçası pek dizi seyretmiyorum. Hatta televizyonla pek aram yok. Bazen denk geliyorum ve bu müzikler beni ya çok geriyor ya da hüzünlendiriyor. O yüzden belki dizi seyretmiyor olabilirim, müzik algım hep orada olduğu için ekstra etkileniyorum sanırım.
Konular Röportaj