Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze evleniyor!

Ünlü rockçı Kaan Tangöze, uğruna Seçkin Piriler’den boşandığı Kıvılcım Ural’la evlilik için start verdi. Tangöze ve 5 aylık hamile olan sevgilisi Kıvılcım Ural, kızları doğmadan evlenecek. İkili, yarın ise nikah için gün alacak.

Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze evleniyor!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze, uğruna Seçkin Piriler'le 6 yıllık evliliğini bitirdiği aşkı Kıvılcım Ural'la nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ural'la yasak aşkı 2015'te ortaya çıkınca 2 oğlunun annesi Piriler'le 2016'da boşanan Tangöze, aşkının geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu öğrenir öğrenmez nikah için hazırlıklara başladı. İddiaya göre ünlü rockçı ile kız bebek bekleyen 5 aylık hamile aşkı Ural, yarın nikah tarihi almak için başvuru yapacak.

4 AY SONRA EVLİ MUTLU ÇOCUKLU

Kızını 4 ay sonra kucağına alacak olan Ural, Tangöze ile evlenip evli, mutlu, çocuklu ünlüler kervanına katılacak.

ŞAHİTLERİ MABEL MATİZ

İkilinin nikah şahitlerinden birinin de yakın dostları şarkıcı Mabel Matiz'in olacağı öğrenildi.

Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze evleniyor!

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen 26 yaşındaki Ural ise kendinden 19 yaş büyük aşkıyla nikahı hakkında sessiz kaldı. Karnı iyice büyüyen Ural, rutin doktor kontrolü için geldiğini söyledi. Daha sonra bebek alışverişine çıkan şarkıcı, "Her şey güzel gidiyor. Anne olmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

SON GÜLEN KIVILCIM

Yıllardır Piriler'in 'ikinci kadın' ilan ettiği Ural, önümüzdeki aylarda kıyılacak nikahla da hem muradına erecek.

Piriler'in, ikilinin nikah masasına oturmasına ne tepki vereceği merak konusu.

Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze evleniyor! - Resim : 2