Kıyafetlerini çok ucuza satışa çıkardılar

Demet Akalın, Gülşen, Başak Dizer, Bilge Öztürk, Zeynep Demirel, Ayşe Tolga, Ece Erken gibi ünlü isimler, giymedikleri kıyafetleri bir internet sitesinde çok ucuza satışa çıkarıyor.

Kıyafetlerini çok ucuza satışa çıkardılar
Yeni Asır'da yer alan habere göre ilkbahaharın gelişiyle birçok ünlü isim, kilo vermeye koşar, kendini yeniler.

Bahar detoksu denilen bu faaliyete şimdi fazla kıyafetler de eklendi. Demet Akalın, Gülşen, Başak Dizer, Bilge Öztürk, Zeynep Demirel, Ayşe Tolga, Ece Erken, Selin Demiratar, Özlem Yıldız, Ebru Şallı, Tuğba Özay, Derya Balta, Deniz Akkaya giymedikleri kıyafetleri, bir internet sitesinde satıyor.

Deniz Akkaya'nın 2 bin 200 liralık elbisesini 300 liraya, Demet Akalın'ın 4 bin TL'lik elbisesi 625 TL'ye bulmak mümkün.

ÖZENLE PAKETLİYORUM

747 ürün satışıyla en çok ürün satan isimlerin başında gelen Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta ise 'Alışverişi sevmeyen kadın yoktur. Kimi zamanda bir alışveriş çılgınlığı sonrası dolabın bir köşesinde unuturuz aldıklarımızı. Bu konseptte, kıyafetlerimi uygun fiyatlarla diğer kadınlarla paylaşmak ve onlar için fırsat yaratmak beni mutlu ediyor. Eşyalarımı gönderirken özenle seçip paketliyorum' diyor.