Kızı hasta, Gamze Topuz gezmede!

Gamze Topuz'un bebeği, 29 Ocak'ta hastaneye kaldırıldı. Eğlence hayatına çok düşkün olan oyuncu, 4 gün hastanede yatan kızını evde bırakıp önceki akşam felekten bir gece çaldı!

Kızı hasta, Gamze Topuz gezmede!
Takvim Gazetesi'nden Halil Çilingir'in haberine göre ekranların güzel oyuncusu Gamze Topuz, şaşırtmaya devam ediyor!

Kızının babası Ümit Kantarcılar'a defalarca ihanet eden ve boşanma davası süren Topuz, 'sorumsuz davranışlarıyla' bir kez daha olay oldu. Ünlü oyuncunun henüz 1 yaşına girmeyen kızı Naz, 29 Ocak'ta hastalandı. Kızını apar topar Amerikan Hastanesi'ne götüren Topuz, 'domuz gribi' şüphesiyle korku dolu anlar yaşadı. Hatta güzel oyuncu, hastanede olduğu sırada twitter'da "Hadi bebeğim, hadi dünyam, hadi iyileş güzel kızım. Allah korusun seni" yazdı.

Gamze Topuz'un kızının 4 gün boyunca hastanede yattığı da iddia edilmişti. 32 yaşındaki oyuncu, bu olayın üzerinden henüz birkaç gün geçmesine rağmen çok sevdiği eğlence hayatına döndü.

AĞZINI BIÇAK AÇMADI

Hemen hemen her gece bir mekanda eğlenen Gamze Topuz'un önceki akşamki adresi ise Nişantaşı'ydı. Mekan çıkışı gazetecileri görünce tedirgin olan Topuz, basın mensuplarının "Gamze Hanım, kızınızın sağlığı iyi mi?", "Kızınızı bakıcıya mı bıraktınız?" soruları karşısında ise tek kelime etmedi.