Kızlar Yurdunu karıştıran olay!

Kız arkadaşının yurdunda uyuşturucuyla yakalanan erkek öğrenciye 2 yıl hapis istemiyle dava açıldı...

Kızlar Yurdunu karıştıran olay!
Milliyet'te yer alan habere göre özel bir üniversitede okuyan 24 yaşındaki L.E.W adlı erkek öğrenci başka bir özel üniversitede okuyan kız arkadaşının kaldığı kız yurtta uyuşturucu madde bulundurduğu gerekçesiyle hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"SİGARA İÇİP PARFÜM SIKTIK"

Anadolu Sulh Ceza Mahkemesinde hakim karşısında çıkan hakim karşısında çıkan tutuksuz sanık L.E.W suçlamaları reddederken avukatı ise müvekkilinin uyuşturucu madde değil de normal sigara içtiklerini öne sürdü. Duruşmada tanık olarak dinlenen kız yurdunun güvenlik görevlisi A. H. T. "Kapıyı çaldığımda C.M kapıyı açtı. İçeriden ağır bir koku ve sigara kokusu vardı. Şüphelendim ve C.M'ye kokuyu sordum. O da 'Sigara içip, parfüm sıktık o kokuyor olabilir' dedi. Odada başka kimse yoktu. Masa üzerinde ise içime hazır sigara gördüm. 'Bu kime ait' dedim.

BANYODAN ÇIKTI

C.M 'Bize ait değil dedi. Bu sırada odanın banyosundan huzurda bulunan L. E.W çıktı ve 'C.M'nin arkadaşıyım. Ben de Avrupa yakasında özel bir üniversitede okuyorum' diyerek sigaranın kendisine ait olduğunu belirtti. Bunun üzerine durumu güvenlik amirine bildirdim o da polis çağırdı"
dedi. Duruşma, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

KIZ ÖĞRENCİ YURDUNDA KALAN ERKEK ÖĞRENCİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, geçtiğimiz yıl Ocak ayında Tuzla Tepeören'de bulunan özel bir üniversitenin kız yurdunda yapılan kontroller sırasında masa üzerinde uyuşturucu madde bulundu. İddianamede, İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Ekspertiz raporuna göre de maddenin hint keneviri bitki parçaları olduğu ve esrar elde edilebileceği kaydedildi. Olay tarihinde L.E.W adlı erkek öğrencinin kız yurdunda kaldığı ifade edilen iddianamede, L.E.W'nin uyuşturucu maddenin kendisine ait olduğunu kabul ettiği kaydedildi. L.E.W hakkında "Kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurma" suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.