Koca dayağı Adana'da can aldı!..

Adana'da, 21 yaşındaki Ş. E. kaçarak evlendiği eşi tarafından dövülerek öldürüldü. Polis olaydan sonra kaçan zanlı kocayı arıyor.

Koca dayağı Adana'da can aldı!..
Sabah'tan Murat Karaman ve Ziya Ramoğlu'nun haberine göre Ş.E. 2 yıl önce ailesinin karşı çıkmasına rağmen İzzet Elmas'la kaçarak evlendi. Çiftin bir de çocukları dünyaya geldi. Bir süre sonra iddiaya göre Ş.E, eşinden ve eşinin ailesinden şiddet görmeye başladı. Kayınvalidesi ve kayınpederi tarafından darp edildiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Balık pazarında çalışan İzzet Elmas ve Ş.E. arasında önceki gece yine tartışma çıktı. İzzet Elmas evden kaçmak isteyen Ş.'yi öldüresiye dövdü.

'ERKEKLİK BU MU?'

Genç kadın, kocasının elinden kurtulup kendisini sokağa attı. Vatandaşlar tarafından baygın halde bulunan kadın, hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis, olaydan sonra kaçan İzzet Elmas'ı arıyor.

Acı haberi İzmir'de öğrenen ve Adana'ya gelen baba Celal Özdemir gözyaşlarına boğuldu.

Baba Özdemir, "Kızım bu adama kaçtı. Kendisini uyardık ama dinlemedi. Erkeklik bu mu? Kızımı ailesiyle bir olup öldürdü. Bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini ve cezasını çekmesini istiyoruz" dedi.