Kocaeli'de bir gecede 3 intihar!

Kocaeli'de meydana gelen 3 ayrı olayda yaşları 18, 23 ve 26 olan 3 gençten ikisi kendini asarak biri de balkondan atlayarak intihar ettiler.

Kocaeli'de bir gecede 3 intihar!
İHA'da yer alan habere göre Kocaeli'nin Derince ve İzmit ilçelerinde meydana gelen 3 ayrı olayda Selen Bıçakçı(18), Emrah Bağcıer(23) ve Berna Işık(26) adlı 3 genç evlerinde intihar ettiler. 3 olayın da neden olduğu anlaşılamazken, sadece evinin balkonundan atlayarak intihar eden Selen Bıçakçı yaralı olarak tedavi altına alındı. Kendilerini iple asan Emrah Bağcıer ve Berna Işık ise kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler. 6 çocuklu ailenin en büyüğü olan Bağcıer'in 8 aylık nişanlı olduğu öğrenildi.

SEVGİLİSİNİ ARADI ARDINDAN KENDİNİ ASTI

Çenedağ Mahallesi Tezler Sokak'ta akşam 20.30'da meydana gelen olayda ise Berna Işık(26), gündüz saatlerinde tartıştığı sevgilisi Erdal K.'yi arayarak intihar edeceğini söyledi. Telefonda bir müddet erkek arkadaşıyla konuşan Berna Işık daha sonra telefonu kapattı. Sevgilisini ikna edemeyen Erdal K. hemen 112 ekiplerine haber vererek kız arkadaşının evine doğru yola çıktı. Kısa sürede eve gelen Erdal K., beraberindeki polis ve 112 ekipleri zili çalmalarına rağmen cevap alamayınca dairenin penceresini kırarak eve girdiler. Eve giren ekipler ve Berna Işık'ın erkek arkadaşı genç kızı odasın da iple asılı halde buldu.

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi.

EVİN BODRUMUNDA KENDİNİ ASTI

Derince'de meydana gelen olayın hemen ardından saat 21.00'da meydana gelen olayda da, İzmit Hacıhızır mahallesi Bahariye caddesi Yılmaz Böcek apartmanında ailesiyle oturan Emrah Bağcıer, kız kardeşine evin bodrumuna iniyorum diyerek evden çıktı. Uzun süre geçmesine rağmen Emrah Bağcıer eve geri dönmeyince, kız kardeşi bodrum katına indi. Bodrum katının kapısını açtığında abisini ipe asılı olarak gören Bağcıer'in kardeşi ailesine ve polise haber verdi. Ailesinin gelmesiyle asılı olduğu yerden indirilen Bağcıer'in olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolünde ise öldüğü anlaşıldı.

BALKONDAN ATLADI ARABANIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Gece 01.30'da gerçekleşen diğer intiharda ise, İzmit Körfez mahallesi Faruk Şıkkibar sokakta bulunan evinde bunalıma giren Selen Bıçakçı, evinin balkonuna çıkarak kendini boşluğa bıraktı. 3. Kattan kendini aşağıya bırakan genç kız, şans eseri bina önünde bulunan bir aracın kaputuna çarparak yere düşmesi sonucu yaralandı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kocaeli Devlet Hastanesine sevk edildi. Bıçakçı'nın burada yapılan kontrollerinde vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ve tedavi altına alındığı öğrenildi. İntihar ederek hayatını kaybeden Emrah Bağcıer ve Berna Işık'ın cenazeleri yapılan otopsinin ardından İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırdı. Polis her 3 olayın neden gerçekleştiği hakkında soruşturma başlattı.