Aykut Kocaman: "7'de 7'den başka çaremiz yok!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kendilerini şampiyonluğa götürecek yol haritasını çizdi...

Kocaman: "7'de 7'den başka çaremiz yok!"
Şampiy10'dan Ali Can'ın haberine göre Kocaman “G.Saray, Başakşehir, Beşiktaş’ın aralarında oynayacağı maçlarda en az 2’si hatta belki de 3’ü puan kaybedecektir. Biz tüm maçları alırsak Devler Ligi’ne gideriz.” diyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 5-0’lık görkemli Kayseri maçının ardından kendilerini şampiyonluğa taşıyacak yol haritasını çıkardı: “Kalan maçları kazanmaktan başka çaremiz yok. G.Saray-Başakşehir ve G.Saray-Beşiktaş maçları var. Bu iki maçın sonunda puan kayıpları önemli.

Sonuçta en az 2 hatta üçü de kaybedecek. Bizim kazanacağımızı varsayarak söylüyorum. Ki bu maç bize bu anlamda çok katkı sağlayacak gibi gözüküyor. En azından tartışmaların bir kısmını bir süre sonlandıracak.

Bu maçtaki skor bizi ilk 2’ye götürür mü bilmiyorum ancak kalan maçları kazanma hali olursa %90’larda gözüküyor ilk iki... Ama şampiyonluk için ekstra bir haftaya ihtiyaç var gibi gözüküyor.

‘GİRDABA GİRDİK’

Kayseri deplasmanında kolay kazandık ama Akhisar maçında kayıp yaşandı.. Açıklanamayan durum şu; 2. yarıda 10 maç oynadık 10 gol yedik. Bu 10 golün 8 tanesini 3 maçta yedik. Beşiktaş, Akhisar ve G.Birliği.. G.Birliği maçındaki yediğimiz golleri biliyorsunuz. Temel problemimiz bu... 2. yarıda nispeten çözdük ama yine o girdaba girdik. Ana problem kolay gol yeme haliydi.

Son 3 haftadır içinde G.Saray’a kaybettiğimiz 2 puan olmasına rağmen, en azından puan ortalaması olarak yukarı çıktık. Bence Göztepe-Akhisar-G.Birliği maçlarını değerlendirelim.. Bireysel hatalarımızın bu kadar olduğu bir sezon kişisel olarak önceki 3 yıllık F.Bahçe antrenörlük dönemimde de yoktu. Kulüp tarihinde de bu kadar olmadı. Bu sadece oyuncuların kapasitesiyle açıklanacak bir şey değil. Enteresan bir şey bu.” 
Konular Spor Haberleri