Kocasından boşandı esnafa lokum dağıttı

Tekirdağ Malkara'da yaşayan Ümmü Çakır (42), kendisini aldattığı gerekçesiyle dava açtığı eşinden 3 yıl sonra boşanmasını ilginç bir yolla kutladı.

Kocasından boşandı esnafa lokum dağıttı
Yeni Asır'da yer alan habere göre kiraladığı otomobilin arkasına 'Boşandım, kurtuldum. Çok mutluyum' yazarak ilçede tur atan Çakır, komşularına, mahalle kahvesinde oturanlara ve esnafa lokum dağıttı.

ARACIYLA TUR ATTI

Çakır, 22 yıl önce evlendiği 3 çocuğunun babası İ.Ö, hakkında 3 yıl önce kendisini aldattığı gerekçesiyle Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı ve annesinin yanına yerleşti. 3 yıl uzayan davayı kazanan Çakır, önce bir otomobil kiralayıp, balonlarla süsledi ve arka camına 'Boşandım. Kurtuldum.
Çok mutluyum'
yazdırdı.

Tüm mahalleliye aracıyla tur atarak lokum dağıtan kadın, gece de arkadaşlarıyla evinde kutlama yaptı. Boşandığı için dünyanın en mutlu insanı olduğunu söyleyen Ümmü Çakır, "22 yıl önce severek evlendik. Ancak 3 yıldır bugünü bekliyordum. Mahkemenin kararına çok sevindim. Boşanmamı araçla tur atarak, lokum dağıtarak ve arkadaşlarımla eğlenerek kutladım" dedi.