Kocasının telefonundaki fotoğraflarla şok oldu!..

Eşinin telefonunda, sevgilisinin kalçasına çikolata sosuyla adını yazdığı fotoğrafı bulan kadın boşanma davası açtı. Aldatılan kadın ayrıca 500 bin lira tazminat talebinde bulundu.

Kocasının telefonundaki fotoğraflarla şok oldu!..
Yeni Asır'dan Ali Eyce'nin haberine göre İzmir'de balıkçılık yapan eşinin telefonunda, sevgilisinin kalçasına ve bacağına çikolata sosuyla yazdığı fotoğrafları bulan Ayla D, 14 yıllık eşine boşanma davası açtı. Ayla D, eşinden ayrıca 500 bin TL tazminat da istedi.

Çeşme'de balıkçılık yapan İbrahim D, bazı geceler balık tutmaya gittiğini söyleyerek eve hiç gelmemeye başladı. 14 yıllık eşi Ayla D, bazı dönemlerde yurt dışındaki ailesinin yanına gidip 15 gün sonra döndüğünde de evinin kapısının hiç açılmadığını fark edince şüphelenmeye başladı.
Bir gece eşi uyurken cep telefonunu inceleyen Ayla D, ortak tanıdıkları Cansu V'nin, eşinin adını çikolata sosuyla kalçasına ve bacağına yazdığı fotoğrafları görünce büyük şok yaşadı.

Kuma olmaya da razıymış

Ayla D. önce eşinin evli olduğunu bile bile onunla ilişkiye giren Cansu V'yi arayarak, "Ağabey- abla dediğin insanların yuvasını yıkıyorsun" dedi. Cansu V. ise, kuma olmaya bile razı olduğu yanıtını verdi. Durumu anlattığı bir arkadaşı ise, eşi İbrahim D'nin kendisine "Biz büyük bir hata yaparak küçük yaşta evlendik. Ben aşık olmak ve tekrar heyecan yaşamak istiyorum" dediğini söyledi.

Yasak aşkını kabul eden İbrahim D. ise eşinden özür diledi.

"Şiddet görebilirim" diyerek koruma istedi

Avukatı aracılığıyla mahkemeye başvuran Ayla D, yaşadıklarını anlatarak, mesajları ve fotoğrafları da delil olarak sunup boşanma davası açtı.

Aile birliğinin bozulmasına neden olan eşinden 250'si maddi, 250'si de manevi toplam 500 bin TL tazminat ve 5 bin TL nafaka isteyen Ayla D, ayrıca dava açtığı için eşinden şiddet görebileceğini belirterek koruma talebinde bulundu. Mahkeme de Ayla D. hakkında koruma kararı verdi.