Harun Kolçak'ın doktorundan açıklamalar

Bir süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle iki gün önce Maslak’taki özel bir hastaneye gelen ve tedavisine hastanede devam edilen müzisyen Harun Kolçak, saat 23.00 sıralarında 62 yaşında hayatını kaybetti.

Kolçak cuma günü defnedilecek
Hürriyet'te yer alan habere göre bir süredir prostat kanseri tedavisi gören ünlü şarkıcı Harun Kolçak, dün öğlen saatlerinde aşırı kusma şikayetiyle Maslak Acıbadem Hastanesi’nde kontrol altına alındı. Akşama doğru fenalaşıp yoğun bakıma alınan sanatçı, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

Tedavi gördüğü hastanede vefat eden Harun Kolçak’ın doktoru Oktar Asoğlu, ünlü sanatçının prostat kanserine bağlı böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

CENAZE TÖRENİ CUMA GÜNÜ

Ünlü sanatçının hayatını kaybettiği hastaneye gelen yakınlarından prodüktör arkadaşı Polat Yağcı ve doktoru Oktar Asoğlu basın mensuplarına açıklama yaptı.

Prodüktör Yağcı, Kolçak’ın cenaze namazının Cuma günü öğle namazına müteakiben Şişli’de bulunan Teşvikiye Camii’nde kılınacağını ve defninin memleketi Gemlik’te yapılacağını açıkladı.

“O HERKESİN DOSTUYDU”

Öte yandan, vefat haberinin ardından hastaneye gelenler arasında Kolçak’ın yakın dostu, sanatçı Çelik de vardı. Çelik Erişçi de basın mensuplarına bir açıklama yaptı ve Kolçak’ın herkesin dostu olduğunu ve vefatından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, “Çok güzel şarkılar yapmış, güzelliklerle dolu, zarif, naif bir arkadaşımızdı. Kaybettiğimiz için üzgünüz. O herkesin dostuydu” dedi.

Müzisyen Harun Kolçak dev aktör Eşref Kolçak’ın oğluydu...

Harun Kolçak'ın doktorundan açıklamalar