Harun Kolçak'tan müjdeli haber

Geride bıraktığımız yılın Eylül ayında "Çeyrek Asır" adlı bir albüm çıkaran Harun Kolçak, seriye devam edeceğini ve 'Çeyrek Asır 2'yi çıkaracağını müjdeledi. Sanatçı, albümü için Şebnem Ferah ve Oğuzhan Koç ile görüştüğünü açıkladı.

Kolçak'tan müjdeli haber
Sözcü'de yer alan habere göre Harun Kolçak, önceki akşam bir alışveriş merkezinde ‘Music On The Bridge’ sahnesinde 25. sanat yılını kutladı. Kolçak, son albümünün başarısının sağlığına iyi geldiğini söyleyerek ‘Çeyrek Asır 2’ albümünü de yapacağını müjdeledi.

“ŞEBNEM FERAH İLE GÖRÜŞÜYORUM”

Sevilen sanatçı, “Çeyrek Asır albümü çok beğenildi. Nisan ayında albümün yine çok sevilen parçası Gülçin’in seslendirdiği ‘Ağlat Beni’yi kliplendiriyoruz. Sonbaharda ise projenin devamı olan ‘Çeyrek Asır – 2’ albümünü çıkarmayı planlıyoruz. Şu anda Oğuzhan Koç, Şebnem Ferah ile görüşmeler yapıyoruz. Albümde büyük bir sürprizimiz de her an olabilir. Sezen Aksu ile yoğun bir görüşme halindeyiz. Pozitif enerjiler almak sağlığıma iyi geliyor bu yüzden çok mutluyum” dedi.

Harun Kolçak’ın Çeyrek Asır 2 albümü için Şebnem Ferah ile görüştüğünü açıklaması Kolçak hayranlarının yanı sıra Şebnem Ferah hayranlarını da heyecanlandırdı.

Harun Kolçak, hayranlarıyla buluşmanın coşkusunu yaşadı. Sanatçı yüksek bir platform üzerinden şarkılarını seslendirdi.

Harun Kolçak'tan müjdeli haber
Konular Müzik