Bülent Korkmaz'ın galibiyet sevinci

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, uzun süre sonra galibiyetle tanışmalarının herkesi memnun ettiğini söyledi.

Korkmaz'ın galibiyet sevinci
CİHAN'da yer alan habere göre Korkmaz 3-2 kazandıkları Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, uzun bir aradan sonra galibiyetle tanışmanın kendisi, oyuncuları taraftarı herkesi çok memnun ettiğini kaydetti.

Özellikle ilk yarı iyi oynadıklarını ifade eden Korkmaz "Takım halinde savunmayı vurguluyordum bunu çok iyi yaptık. İkinci yarı tabi ki 10 kişi kaldıktan sonra zorlandık. Çünkü Trabzon'un çok uzun boylu futbolcuları vardı. Ya duran top bizim için tehlikeli idi ama 11-11 olsa idi tabi böyle olmazdı. Ama tabi ki kenardan yapılan ortalarda etkili oldu Trabzon" diye konuştu.

Takımın gelişim kaydetmesinin sevindirici olduğunu ifade eden Korkmaz şöyle devam etti: "Konyaspor, Sivas üzerine bu maç takım savunmasını hep ben vurguluyordum çalıştığımız hemen hemen herşeyi yapmaya çalıştılar. Eksik yönlerimiz var. Bunu daha da geliştirmemiz lazım. Bazı oyuncuların o gelişim içinde olması gerekir. İleriki haftalarda onlardan da bunu bekliyorum. Ben bu maçı fedakarlık ve özveri maçı olarak görüyorum. Oyuncularımın hepsi o fedakarlığı ve özveriyi gösterdi. Teşekkür ediyorum. Yani bu maç bu akşam yaşanacak ama yarın unutulacak çünkü önümüzde deplasmanda Gaziantep maçı var. Ona hazırlanmamız lazım. Çünkü lig uzun. Her maçtan ne çıkarırsak ne puan alırsak bizim için avantaj olacak."
Konular Spor Haberleri