Korkunç cinayeti 'gizemli kadın' çözecek

Urla’da başından iki kurşunla vurularak öldürülen Deryan Kırmızıbel’in olay anında yanında bir kadın olduğu belirlendi. Kadının kimliğini tespit etmeye çalışan jandarma ekipleri katile yaklaştı.

Korkunç cinayeti 'gizemli kadın' çözecek
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Urla ilçesinde yaşayan 26 yaşındaki Deryan Kırmızıbel'in başından iki kurşunla vurularak öldürülmesi olayındaki sır perdesinin, cinayet anında yanında bulunan kadının kimliğinin tespit edilmesi ile kalkacağı belirtildi.

Urla'da yaşayan evli ve 2 çocuk babası Deryan Kırmızıbel'den 19 Nisan'dan sonra haber alınamadı.

Kırmızıbel'in telefon çağrılarına cevap vermemesi üzerine yakınları durumu güvenlik güçlerine haber verdi. İhbar üzerine arama çalışmaları başlatan jandarma ekipleri, Deryan Kırmızıbel'in cansız bedenini Kuşçular Mahallesi Çakallar mevkiindeki bir arazide buldu.

ARAŞTIRMA SÜRÜYOR

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Kırmızıbel'in vurulduğunu tespit etti. Deryan Kırmızıbel'in cesedi, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucu, Deryan Kırmızıbel'in darp edildikten sonra başına isabet eden 2 kurşunla öldüğü tespit edildi.

Urla'nın tanınmış fırıncılarından Kadir Sefa'nın damadı olan, Ülkü Ocakları ilçe yönetiminde yer aldığı belirtilen Deryan Kırmızıbel'in ölümüyle ilgili yapılan soruşturmada jandarma ekiplerinin önemli yol kat ettiği ve olay anında bir kadının yanında bulunduğunu tespit ettiği öğrenildi. Yapılan tespit sonrası öldürülen Kırmızıbel'in olay anında yanında bulunan kadının kimliğine ulaşılmaya çalışıldığı ve yakalandıktan sonra cinayetin sırrının ortaya çıkacağı belirtildi.

Öte yandan cesedi bulunan Kırmızıbel'in olay yeri yakınında ve çevresinde cep telefonu baz veren kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için GSM şirketlerine yazı yazıldığı ve yazıların da sonuçlarının beklendiği belirtildi.