Kozmetik devinde miras kavgası!

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne 2 kız kardeşin açtığı dava dilekçesindeki iddialara göre Hunca Kozmetik’in kurucusu Adnan Hunca, 13 Nisan’da öldü. Adnan Hunca’nın Gonca Kalaonra adında evlilik dışı ilişkisinden doğan bir kızı daha bulunuyordu ...

Kozmetik devinde miras kavgası!
Sabah Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre 65 yıllık kozmetik firması Hunca'da miras kavgası patlak verdi. Hunca Kozmetik'in kurucusu Adnan Hunca'nın 7 ay önce hayatını kaybetmesinin ardından Hunca'nın evlilik dışı ilişkisinden olan Gonca Kalaonra ile Hunca Toyer adlı kızları, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu.

Kalaonra ve Toyer, erkek kardeşleri Hunç Hunçer Tunca ile Tunçer Tunca ve eşi Zeynep Tunca'ya mirastan pay alabilmek için dava açtı. Mirasçı olduklarına ilişkin mirasçılık belgesini mahkemeye sunan iki kız kardeşin avukatı dava dilekçesinde "Murisin iki müvekkil kızı dışında iki erkek kardeşi daha yasal mirasçılarıdır. Davalıların müvekkillerimden mal kaçırma gayreti içine girdikleri görülmektedir" dedi.

Merhum Adnan Hunca'nın 75 yaşındaki eşi Sema Hunca da iki yıl önce arabasıyla şarampole yuvarlanmış ve iki gün sonra ölü olarak bulunmuştu.