KSK’de işlem tamam!

Transfer yasağı süren Karşıyaka, kadrosundaki oyuncuların çoğuyla yeni sezon için anlaşma sağladı.

KSK’de işlem tamam!
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre 2. Lig'de 55 milyonluk borç yükü ve 10 milyonu bulan eski futbolcu alacakları nedeniyle kötü bir dönemden geçen, 2018 Ocak ayına kadar transfer yasağı bulunan Karşıyaka sözleşmesi sona eren ve devam eden oyuncularla bir bir anlaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Sözleşmesi sona eren takımın önemli oyuncularından Tayfun Pektürk, Abdülhamit Yıldız ve Can Erdem ile yeniden nikah tazeleyen Kaf-Kaf, geçen sezon hiç oynamayan kaleci Behram Zülaloğlu'nu da kadrosunda tuttu.

Yeşil-kırmızılı yönetim sözleşmesi sürmesine rağmen TFF kanalıyla kulübe ihtarname gönderip alacaklarını isteyen Mustafa Aşan, Arif Cılak, Onur Kıntaş, Metin Peker, Ali Say, Hakan Kuş ve Muhammet Fatih Öztekin'e ödeme yaparak KSK'den ayrılmalarına engel oldu. Karşıyaka yönetimi henüz sponsor ve reklam anlaşması yapmamasına rağmen bu ödemelerin hepsini basketbola destek veren Yaşar Holding'in sağladığı bütçe ile gerçekleştirdi.

Karşıyaka, Ali Kemal Özkan ve Mahmut Temür ile anlaşmak istemediği için alacaklarını yatırmazken Cenk Özbey ve Okan Şahingöz ile henüz anlaşamadı.
Konular Spor Haberleri