KSK'den dev transfer atağı!

Sezon öncesi kadrosunu büyük oranda değiştiren PTT 1'inci Ligi takımı Karşıyaka, 3 yeni futbolcuya yöneldi.

KSK'den dev transfer atağı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre şu ana dek 11 futbolcuyu renklerine bağlayan Karşıyaka, Yunanistan Süper Ligi takımlarından PAOK'un golcüsü Dimitrios Papadopoulos'a teklif götürürken, Osmanlıspor'dan Fildişi Sahilli stoper Bakary Soro ve ön libero Tugay Kaçar için söz aldı.

Karşıyaka'nın anlaşmaya yakın olduğu 33 yaşındaki Papadopoulos, daha önce ülkesinde Panathinaikos, İngiltere'de Burnley, İtalya Seire A'da Lecce, İspanya La Liga'da Celta Vigo, Hırvatistan'da Dinamo Zagreb'de oynadı. Bu kulüplerde Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi tecrübeleri yaşayan yıldız futbolcu, 2004'te Avrupa Şampiyonu olan Yunanistan Milli Takımı'nın kadrosunda da yer aldı. Osmanlıspor'da geçen sezon Süper Lig sevinci yaşayan 30 yaşındaki Soro, Orduspor'da da forma giyerken, henüz 21 yaşındaki Tugay, Osmanlıspor'da geçen sezon 18 maçta görev aldı.

SON TEKLİF SUNULACAK

Kendisiyle prensip anlaşmasına vardıkları sağ kanat oyuncusu Tayfun Bingöl için Gençlerbirliği yönetiminin kararını bekleyen yönetim, ilk görüşmede kapıyı 1.4 milyon TL'den açan Eskişehirsporlu ön libero Hürriyet'e son teklif sunmaya hazırlanıyor.

FALL'A BİLET ENGELİ

Karşıyaka'nın Danimarka'nın Randers takımından transfer ettiği golcü Djiby Fall'un imzası, uçak bileti bulunamadığı için önümüzdeki günlere kaldı. Senegalli futbolcunun direkt cumartesi günü başlayacak Bolu kampına katılması bekleniyor. Kaleyi Darıca'dan Ersin'le takviye eden kurmaylar, kadrodaki file bekçilerinin kamp ve hazırlık maçlarındaki performansına göre bu bölgeye takviye yapacak.
Konular Spor Haberleri