Kuaför, gelini yaktı!

Aydınlı Funda Demir Akbaş’ın en mutlu günü, cilt bakımı yaptırmak için gittiği kuaförde kabusa döndü.

Kuaför, gelini yaktı!
Yeni Asır'dan Tolga Tekin'in haberine göre Aydın'ın Efeler ilçesinde dünyaevine giren Funda Demir Akbaş'ın, düğün öncesi gittiği bir kuaförde başına gelmeyen kalmadı.

Düğünden bir gün önce kuaföre giden Akbaş, yüz bakımı için kullanılan buhar makinesinden çıkan kaynar su ile haşlandı. Neye uğradığını şaşıran Akbaş, hastanedeki tedavisinin ardından düğününü acı içinde geçirdi.

Funda Demir Akbaş, olayın ardından, kuaför Y.D. hakkında şikayetçi oldu. Akbaş, "Düğünümü acılar içinde geçirdim. Yanan yeri ise gelinliğimle kapattık" diye konuştu.

'Benimle alay etti'

Cilt bakımı için kuaföre giden Akbaş, buhar makinesinin azizliğine uğradı. Akbaş, kuaförde yüzüne buhar tutulduğu anda, makineden çıkan kaynar su ile haşlandı. Olayın ardından eşi Ömer Akbaş'ın yardımıyla hastaneye giden talihsiz gelinin boynunda ikinci dereceden yanık oluştu. Akbaş, kendisinden özür dilemek yerine, alaycı bir şekilde davrandığını iddia ettiği kuaför hakkında şikayetçi oldu. Olayla ilgili ifadesi alınan kuaför Y.D'nin ise sorunun kendisinden değil buhar makinesinden kaynaklandığını söylediği öğrenildi.

"ACI İÇİNDE YERİMDEN FIRLADIM"

Funda Demir Akbaş, "Düğünden bir gün önce cilt bakımı için kuaföre gittim. Kuaförde yüzüme ve boynuma buhar uygulanmaya başladı. Bir anda buhar makinesinden kaynar su boynuma boşaldı. Acı içerisinde oturduğum koltuktan fırladım. Kuaförde bulunan krem ve benzeri şeylerle yanan yere tedavi uygulanmaya çalışıldı. Kuaförün sahibi çığlığıma koşup gelse de 'Bir şey olmaz, düğün günü mutlu olman lazım, geçer' diyerek geçiştirdi. Ben de eşimi arayarak, beni almasını ve hastaneye götürmesini istedim. Eşimle hastaneye gittik. Burada kaynar suya maruz kalan boynumun su topladığını, ikinci dereceden yanık olduğunu öğrendim. Düğünü erteleme şansım olmadığı için gelinliğimden bir parça keserek boynumdaki yarayı kapatacak şekilde aksesuar yaptırdık" diye konuştu.