Küçük İbrahim'e acı veda!

İzmir Aliağa’da kaybolduktan sonra cesedi bulunan minik İbrahim’in babası Mustafa Akçay, oğlunun cenazesine cezaevinden izin alarak katılabildi. Acılı baba, “Oğlumu son kez koklayamadım” dedi. Anne Dilek Akçay da ağıtlar yaktı...

Küçük İbrahim'e acı veda!
Yeni Asır'dan Erdal Çarboğa'nın haberine göre İzmir'in Aliağa ilçesinde evinin önünde oynarken kaybolan ve bir hafta sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İbrahim Akçay'ın cenazesi önceki gün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Oğlunun cenazesine hapisten özel izinle katılan İbrahim'in babası Mustafa Akçay, oğlunu son bir kez görememenin üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

İbrahim'in kendisini çok sevdiğini ifade eden baba Akçay, "Son bir kez çocuğumun yüzünü canlı olarak görseydim, onu koklasaydım. Ama olmadı. En son geçen yıl izinli geldiğimde görmüştüm. Oğlumu Allah verdi, Allah aldı. Beni çok severdi. Dedesinin yanından da hiç ayrılmazdı" dedi.

'Keşke gitmeseydim'

Küçük İbrahim'i dedesinin yanında bırakıp Manisa'daki köyüne devletin dağıttığı kuzulardan almak için giden anne Dilek Akçay ise törende güçlükle ayakta durabildi. İbrahim'in ardından ağıtlar yakan anne Akçay, "İbrahim daha önce hiç kaybolmamıştı. Ev ile bakkal arasında gider gelirdi. Aliağa'da özel bir rehabilitasyon merkezine gidiyordu. Keşke Manisa'ya annemin yanına gitmeseydim. O zaman belkide bu olay başımıza gelmezdi" diye konuştu.