Küçük Kenan'ın annesi Müge Anlı'da feryat etti!

12 yaşındaki Kenan, elleri arkadan bağlanarak öldürüldü, daha sonra boş harabe bir binada yakıldı. Kenan'ın annesi Zeynep Hanım'ın feryadı yürekleri dağladı...

Küçük Kenan'ın annesi Müge Anlı'da feryat etti!

Malatya’da 12 yaşındaki Kenan Bahattin Avşar boş harabe bir binada elleri arkadan bağlanmış vaziyette ateşe verilerek yakıldı. Olay, itfaiye ekiplerinin binadaki yangını söndürmesinin ardından ortaya çıktı. . 

Feci olay, Malatya merkez Hasanbey Caddesi 35. sokaktaki daha önce besi damı ve depo olarak kullanılan binada meydana geldi. İtfaiye ekiplerine önceki gün saat 21.00 sıralarında boş bir binanın yandığı şeklinde giden ihbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, tavanı ahşap olan binadaki yangına kısa sürede müdahale ederek, büyümeden söndürdü. Ancak, binanın bazı bölümleri yandı. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken, binanın bir bölümünde cesetle karşılaştı. Bunu üzerine olay yerine çok sayıda polis gelirken, Cumhuriyet Savcısı da gelerek inceleme yaptı. 

Yangını çıkış noktası olarak değerlendirilen bölümde bulunan cesedin, yüz kısmı ile cinsiyeti belirlenemeyecek şekilde ön kısmın yandığı ve daha sonra cesedin çevrilmesi esnasında ellerin arkada bağlı olduğu görüldü.  

"Küçük Kenan’ı kim öldürdü?" konusunu masaya yatıran Müge Anlı’ya telefon bağlantısıyla konuk olan Kenan’ın annesi Zeynep Hanım’ın feryadı yürekleri dağladı...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ...