Küçük Nisanur'un ailesi yardım bekliyor!

Doğuştan skolyoz (omurga eğriliği) hastası olan 12 yaşındaki Nisanur Bayındır’ın babası, ameliyatın risk taşıması nedeniyle doktorların operasyonu yapmaya çekindiğini belirterek isyan etti.

Küçük Nisanur'un ailesi yardım bekliyor!
Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre Düzce’de 7. sınıf öğrencisi Nisanur Bayındır doğuştan skolyoz hastası. Sol ayağında da 10 cm kısalık var. Doğumundan beri hastane koridorlarında zamanını geçirmek zorunda kalan Nisanur’un omurgasındaki eğriliğin düzelmesi için riskli bir ameliyat geçirmesi gerekiyor. Düzce’de yaşayan aile, kızlarını İstanbul’daki devlet ve üniversite hastanelerine götürmesine rağmen operasyonu yapacak doktor bulamadığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Haluk Levent yardım için aradı

Devlet hastanesindeki doktorların kızının ameliyat masasında kalması korkusuyla bu ameliyata yanaşmadığını belirten baba Kamil Bayındır, gittiği özel hastanelerin de ameliyat için 150 bin TL istediğini belirterek, “Yardım için kızıma ait röntgen filmlerini isteyip inceleyen doktorlar bile ‘Biz yapamayız’ diyerek dönüş yapıyor. Kızımın tedavisi için Sağlık Bakanlığı’nın olaya el atmasını istiyorum. Lütfen kızımı kurtarın” diye yardım istedi.

Kızını özel hastanede ameliyat ettirecek parayı da bulmasının imkansız olduğunu belirten baba Bayındır’a sanatçı Haluk Levent’ten yardım sözü geldi. Baba ile iletişim kuran Levent, kurdukları “ahbab grubu” ile bu parayı toplamaya çalışacaklarını belirterek babaya müjdeli haberi verdi. Aile şimdi sanatçı Haluk Levent’ten gelecek sevindirici haberi bekliyor.