Küçükçekmece'de şok eden hırsızlık!..

İstanbul Küçükçekmece'de gündüz vakti bir daireyi soyan hırsızlar, binanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Küçükçekmece'de şok eden hırsızlık!..

Olay, Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan bir apartman dairesinde üç gün önce meydana geldi. Kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 hırsız, gündüz vakti bir dairenin çelik kapısını kırarak eve girdiler. Hakan Taş'a ait olduğu öğrenilen daireden 12 dakika içerisinde bir lap-top bilgisayar ile iki adet dijital fotoğraf makinesini çalan hırsızlar, geldikleri kapıdan kaçtılar. Yaşanan hırsızlık anı ise binanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, elleri boş binaya giren hırsızların ayrılırken ellerinde poşetlerle çıktığı görülüyor.

Öte yandan, soyulduğunu eve geldikten sonra anlayan Taş, olayı polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bina içerisinde inceleme yaptı. Ekipler, binanın güvenlik kamera kayıtlarını incelemek üzere emniyet müdürlüğüne götürdü.
 
Hırsızların bir an önce yakalanmasını isteyen ev sahibi Hakan Taş, "Gündüz vakti evime girmişler. Çok rahat bir şekilde geliyorlar. Evimden bir lap-top ve iki dijital fotoğraf makinesini almışlar. Güvenlik kamerası görüntüleri olmasına rağmen kaçan şahıslar hala yakalanamadı. Benim en çok üzüldüğüm bilgisayarımdaki bebeğimin resimlerinin kaybolması. Ben en çok o resimlerin çalınmasına üzüldüm. Şahısların bir an önce yakalanmasını istiyorum" dedi.
 
Güvenlik kamera görüntülerini inceleme altına alınan polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

İşte o görüntüler!..

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..