Küfürlerini CD yaptı!

Kocasının, ailesine hakaret edip onları evinden kovduğunu ileri süren kadın, 11 aylık eşine boşanma davası açtı. 100 bin TL de tazminat isteyen kadın, ilk duruşmada kocasının yüzünü bile görmeye tahammül edemediğini söyledi.

Küfürlerini CD yaptı!
Vatan'dan Tolga Atar'ın haberine göre geçen yıl Ağustos ayında evlenen 26 yaşındaki Aysu D., evliliklerinin 11. ayında eşi Müjdat D.’ye şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. 100 bin lira tazminat talebinde de bulunan Aysu D., evlendiği günden beri eşi Müjdat D.’nin annesine, babasına ve kız kardeşine sinkaflı sözler olmak üzere devamlı hakaretler ettiğini, zaman zaman da onları evden kovduğunu ileri sürdü.

İstanbul Aile Mahkemesi’nde açılan dava da, Aysu D. artık eşi Müjdat D.’yi görmeye bile tahammül edemediğini belirterek, “Annem ve babam ne zaman bize misafirliğe gelse tartışma çıkıyor. Onlara hakaret etmeye başlıyordu. Bazen hakaretler küfre dönüyordu. Benden 4 yaş küçük kız kardeşime bile O. .. ile başlayan küfürler ediyordu. Bize geldikleri zaman onları küfürle çoğu kez evden bile kovdu. Telefonla anne, babam, kardeşimle konuştuğuma denk geldiği zaman karşı tarafında duyacağı şekilde hakaretler edip bağırıyordu. Bu yüzden onlarla gizli gizli ya da o evde yokken konuşuyordum. Bana ‘ş.... ailenle görüşmeyeceksin. diyordu. Boşanmak istiyorum” dedi.

‘Gel bize bakarız diyorlardı’

İlk duruşmada eşi Aysu D.’den boşanmak istemediğini söyleyen Müjdat D. ise şunları anlattı, “Evliliğimiz süresince eşimle aramı açmak için uğraştılar. Eşime, ‘sen buna muhtaç değilsin evine istediğin zaman gel ben bakarım’ diye laflar ediyorlardı. Ben yokken anne ve kız kardeşiyle görüştüğü zaman bana uzak duruyor, günlerce benimle konuşmuyordu. Eşimin verdiğim paraların bir bölümünü onlara verdiğini biliyorum. Sinirlendirdikleri için ağzımdan kötü laflar çıkıyordu. Onlar yüzünden eşimle aynı evde iki yabancı olduk” diyerek davanın reddini istedi. Duruşma tarafların bildirdiği tanıkların dinlenmesi için ileri tarihe ertelendi.

Eşi Müjdat D.’nin hakaret içeren konuşmalarını kayıt ettiği telefon kayıtlarını da CD’ye aktararak mahkemeye sunan Aysu D., annesi babası ve kardeşi ile birlikte Müjdat D. hakkında savcılığa “Hakaret” suçlamasıyla şikayet dilekçesi verdiler.