Kuliste neler oluyor?...

Merak edilen sahne arkasından ilk kez okuyacağınız detaylar...

Kuliste neler oluyor?...

SEDA SAYAN

BEYAZ SABUNSUZ ASLA

20 yı­lı aş­kın sü­re­dir sah­ne­ler­de olan Se­da Sa­ya­n'­ın ku­li­sin­de is­te­di­ği tek şey be­yaz sa­bun ko­ku­su. Ku­li­si be­yaz sa­bun kok­ma­dı­ğı tak­dir­de içe­ri gir­me­yen Se­da Sa­ya­n'­ın yar­dım­cı­la­rı sa­nat­çı gel­me­den ön­ce oda­yı mut­la­ka kon­trol edi­yor. Sa­yan, yi­ye­cek ola­rak da kır­mı­zı ve ye­şil acı bi­ber is­ti­yor.

PETEK DİNÇÖZ

OYUNCAK AYI TAKINTISI

Genç as­so­list Pe­tek Din­çöz, ku­li­sin­de mut­la­ka oyun­cuk ayı gör­mek is­ti­yor. Ak­si hal­de stre­se gi­ren Din­çöz, bol mik­tar­da çi­ko­la­ta, so­da ve ılık su da bu­lun­du­rul­ma­sı­nı ta­lep edi­yor. Sah­ne ön­ce­si bü­yük stres ya­şa­yan Din­çöz, he­ye­ca­nı­nı yen­mek için çi­ko­la­ta yi­yor.

SİBEL CAN

BUZ YEMEDEN SAHNEYE ÇIKMIYOR

Sibel Can'ın kulisinde olmazsa olmazı buz. Ünlü sanatçı sahneye çıkmadan önce mutlaka buz yiyor. Kulisinin sessiz olmasını isteyen sanatçı, kilolarıyla başı dertte de olsa yemek olarak patatesli gözlemeyi tercih ediyor.

GÜLBEN ERGEN

TÜT­SÜ YA­KI­YOR

Gül­ben Er­gen en kap­ris­siz ün­lü­ler­den. Ku­li­sin­de mut­la­ka tüt­sü ya­kıl­ma­sı­nı is­te­yen Er­gen, tüt­sü­nün ne­ga­tif ener­ji­yi or­ta­dan kal­dır­dı­ğı­nı dü­şü­nü­yor. Ay­rı­ca sah­ne ha­zır­lık­la­rı sı­ra­sın­da ku­li­sin­de bu­lu­nan­lar­dan ses­siz­lik is­ti­yor. Ken­di­si de sah­ne­ye çı­ka­na ka­dar  ko­nuş­mu­yor ve du­a edi­yor.

EBRU GÜNDEŞ

KEBAP VE ÇAYDAN VAZGEÇMİYOR

En çok konser veren assolist unvanına sahip Ebru Gündeş sahneye çıkmadan önce mutlaka kebap yiyor. Makyajını yaptırırken meyve atıştıran Gündeş'in vazgeçilmezi ise çay. Demli çay seven sanatçı, dua ederek sahneye çıkıyor.

GÜLDEN AVUÇ / BUGÜN İNTERNET SİTESİ