Kumar meraklısı ünlüler

Serdar Ortaç kumarda 500 bin TL kazandı... Merhum Öztürk Serengil ise tam 27 apartman dairesini kaybettiğini itiraf etmişti.

Kumar meraklısı ünlüler

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın sonunda yüzü güldü. Yıllardır kumar masasında kaybettiği paralarla magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı, şeytanın bacağını kırdı. Her hafta sonu işleri nedeniyle Kıbrıs’ta bulunan ünlü şarkıcı, Cratos Premium Otel’de kumarda tam 500 bin Lira kazandı. Ortaç’ın, kazandığı bu yüksek tutar nedeniyle çok mutlu olduğu söyleniyor.

Kumar masasında servet bırakan ünlüler

* Kelimenin tam anlamıyla bir kumar tutkunu olan Öztürk Serengil, kaleme aldığı anılarında bu tutkusu yüzünden tam 27 apartman dairesini kaybettiğini itiraf etmişti.

* Atilla Kaya kumar tutkusu ve hızlı gece hayatı yüzünden şöhretin kurbanı oldu.

* Türk pop müziğinin yıldızlarından Demet Sağıroğlu’nun eğlence olsun diye başladığı kumar tutkusu kısa sürede kabusa dönüştü. Türkiye’de kumar oynamak yasak olduğu için Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giden Sağıroğlu bir dönem sıfırı tüketmişti. Sağıroğlu 1998 yılında Hafta Sonu dergisine yaptığı açıklamada bu alışkanlıktan kurtulmak için yakın arkadaşı Emel Müftüoğlu’na sığındığını açıklamıştı. Sağıroğlu uzun süre önce kumar tutkusundan vazgeçti.

* Mustafa Topaloğlu bir kaç kez kumar operasyonlarında gözaltına alındı sonra serbest bırakıldı

* Mehmet Ali Erbil, bir kaç kez kaçak kumar oynarken yakalandı.